Szűrés

A(z) Deutsche Telekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Randi helyett telefon: szexi vagy nem?

2020. február 14. -

A technológia megjelent a hálószobában, és kezdi kitúrni onnan a romantikát: a magyar fiatalok harmadát zavarja a mobilozás, ha intimitásról van szó – derül ki a YouGov által végzett ezer fős reprezentatív kutatásból.*  Ahol a Repülőgép- és a Ne zavarjanak üzemmódók kudarcot vallanak, ott lépi át a hálószobák küszöbét a Deutsche Telekom Connected Underwear névre hallgató digitális bugyija, hogy végre ledöntse a falakat a digitalizáció és annak párkapcsolatukra gyakorolt hatásai között. 

Tovább

MWC: az 5G technológia 2019-ben valósággá válik

2019. február 26. -

Kifinomult részletességgel megalkotott robotok, digitális kidobós labdajáték (digital dodgeball), környezettudatos megoldások köztéri berendezésekre – a Barcelonában jelenleg is zajló Mobile World Congress eseményen a Deutsche Telekom bemutatja nagy teljesítményű hálózatait és digitális 5G-s alkalmazásait. 

Tovább

Digitális Magyarország: hatvan százalékos a gépek internetének lefedettsége

2018. november 27. -

Komoly mérföldkőhöz ért a digitális gazdaság fejlesztésének folyamatában a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország: mára az ország területének közel hatvan százalékán elérhető a gépek közötti kommunikációra használható új keskenysávú IoT hálózati funkció. 

Tovább

Megérkezett az üzenetküldés következő generációja

2018. március 8. -

A telefon üzenet gombja mostantól még többet nyújt. A Deutsche Telekom március folyamán bevezeti az RCS (Rich Communication Services) szolgáltatását a Magyar Telekom lakossági és üzleti előfizetői számára is, ezáltal újítva meg az üzenetküldési lehetőséget. 

Tovább